Registrován: stř pro 02, 2009 2:46 pm Příspěvky: 70 Bydliště: kutnohorsko / Ústí n/L
Ezechiel: Finofilie se už nejspíš nezbavím, ale s tím Japonskem to byl jen takovej záchvat - tam zůstanu jen u muziky, příp. anime. Jedna země bohatě stačí. ____
Teď protáčím zubatá kolečka Abney Park - From Dream Angels
Registrován: stř pro 02, 2009 2:46 pm Příspěvky: 70 Bydliště: kutnohorsko / Ústí n/L
Třeba něco jako film Jadesoturi, ale to je finsko-čínská koprodukce. Totální mix obou mytologií. Já se do ničeho takovýho pouštět nebudu, i když by to bylo jistě zajímavý. Fakt si vystačím s Kalevalou. Poslední dobou do toho motám ještě ten steampunk, takže inspirace dost. _ _ _ _ _
kompilačka Hymns From The House Of Horror - je docela vydařená
Ezechiel: http://www.csfd.cz/film/229381-vecny-bo ... =hodnoceni Mrkni na něj a uvidíš sám, spíš než divočinu čekej těžce atmosferickou záležitost. ps: ale jedině v původním znění s titulky - v dabingu se půlka smyslu vytrácí !
Christ vs. Warhol - celá deska "Dissent". Nemůžu si pomoct, ale fakt jedna z nejlepších věcí, co jsem letos slyšel. Napotřetí už jsem to nevydržel a koupil si originál
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru