Registrován: stř pro 02, 2009 2:46 pm Příspěvky: 70 Bydliště: kutnohorsko / Ústí n/L
Ezechiel: Muže ve stínu jsem viděla včera a můžu s klidným srdcem vřele doporučit - úchvatná pršavá atmosféra táhnoucí se celým snímkem jak bouřkový mrak dodává na električnosti + porozuhodně zajímavý exteriéry + současná architektura činí z filmu až temně poetickou podívanou, kde na příběhu až tolik nezáleží ač je stejně vybroušený jako vše ostatní.
Sudlice píše:
Ezechiel: Muže ve stínu jsem viděla včera a můžu s klidným srdcem vřele doporučit - úchvatná pršavá atmosféra táhnoucí se celým snímkem jak bouřkový mrak dodává na električnosti + porozuhodně zajímavý exteriéry + současná architektura činí z filmu až temně poetickou podívanou, kde na příběhu až tolik nezáleží ač je stejně vybroušený jako vše ostatní.
Panejo, Ty bys měla psát filmový recky! Zní to fakt dobře, akorát v kinech to asi nechytnu a nenašel jsem zdroj, odkud by se dal sehnat....ehm....
Btw. byl jsem se podívat na "Počátek" a jako celkem funguje. Viděli jste? Líbilo se? Zase trochu jinej žánr, ale proč ne...
Registrován: stř pro 02, 2009 2:46 pm Příspěvky: 70 Bydliště: kutnohorsko / Ústí n/L
Ezechiel: no nevím, semtam napíšu nějakou hudební, ale funguje to tak, že mě musí něco zaujmout abych měla chuť o tom psát. Zdroj k Muži ve stínu jsem měla - pohrabu se v historii chatu a když najdu, pošlu.
S Počátkem jsem na tom přesně jak ty s "Mvs" - ne a ne najít kloudnej zdroj, ale podle toho co jsem četla by byl asi větší požitek zajít na tenhle film do kina. Koncem září ho budou promítat v Čáslavi, tak snad to vyjde.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru